Ons verhaal Ons verhaal

Het online-first merkenhuis voor de moderne consument

LifeGoods B.V. is in 2016 opgericht als Nederlandse leverancier die consumentengoederen rechtstreeks aan consumenten verkocht, zonder tussenkomst van een groothandel, distributeur of traditionele retailer. Onze visie was duidelijk: we wilden het leven van consumenten verrijken met iedere aankoop.

Sinds onze oprichting hebben we een indrukwekkende transformatie ondergaan. Van een eenvoudige leverancier zijn we uitgegroeid tot een Europees merkenhuis dat de moderne consument de optimale combinatie biedt van prijs, kwaliteit, comfort, plezier en innovatie via onze vier onderscheidende merken.

Een verrijking bieden
in elke aankoop

Onze unieke online-first aanpak stelt ons in staat onze missie van het creëren van moderne merken die productinnovatie en kwaliteit voor iedereen toegankelijk maken, te verwezenlijken.
Door ons te richten op het online winkelgedrag van de hedendaagse consument, kiezen we verkoopplatformen die, net als onze merken en producten, het gemak en plezier van de koopervaring vergroten.


Onze merken KitchenBrothers, Auronic, LifeGoods & TRVLMORE  bieden ieder in hun eigen, unieke markt een breed assortiment aan actuele en functionele huishoudelijke producten die een verrijking van comfort en plezier kunnen bieden in het leven van elke consument. 

Werken bij LifeGoods B.V. Werken bij LifeGoods B.V.

Op zoek naar een dynamische baan bij een jong en gedreven team?
Bij ons kun je meewerken aan onze ambitie om wereldwijd te groeien. 

Neem snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur ons een berichtje via solliciteren@lifegoods.nl. We zijn enthousiast om met jou in gesprek te gaan en te horen welke plannen jij hebt! Op zoek naar een dynamische baan bij een jong en gedreven team?
Bij ons kun je meewerken aan onze ambitie om wereldwijd te groeien. 

Neem snel een kijkje bij onze openstaande vacatures of stuur ons een berichtje via solliciteren@lifegoods.nl. We zijn enthousiast om met jou in gesprek te gaan en te horen welke plannen jij hebt!
Vacatures

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse in onze producten en diensten? Bij LifeGoods Group staan we klaar om u te helpen. We waarderen de feedback van onze klanten en zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen die ons in staat stellen om onze producten aan de moderne consument aan te bieden. Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

*Indien je een vraag hebt over een (lopende) bestelling dan verzoeken we je eerst contact op te nemen met de webshop waar het artikel is aangeschaft (Amazon of bol.com). Je vindt de actuele contactinformatie op de bestelpagina of in de bevestigingsmail van je bestelling.